Bakpapier

Dit papier is bedacht en ontworpen voor de voedingssector, in het bijzonder voor bakkerijen, banketbakkerijen en koekjesmakerijen.. Het heeft aan beide zijden een siliconenlaag en is bestand tegen hoge temperaturen: het kan dus in de oven en blijft niet aan het voedsel kleven. Dat betekent dat u bereidingen kunt maken zonder bakvormen of -platen in te vetten, terwijl u toch de garantie hebt dat de producten niet aan de bodem blijven plakken.

Belangrijkste kenmerken

  • Bestand tegen hoge temperaturen
  • Kleeft niet aan voedsel

 

Technische informatie

  • Beschikbare gramgewichten:
    • 39 g/m²
    • 40 g/m²
    • 41 g/m²
  • Maximale breedte: 160 cm
  • Kleur: Wit of bruin
  • Beschikbare formaten:
    • Spoelen
    • Rollen
    • Spoeltjes
    • Vellen

Onze andere voedingsmiddelen

Hebt u andere verpakkingsoplossingen nodig voor uw producten? Bekijk ons uitgebreide gamma voedingspapier:

Vetvrij papier

Dit papier is vetbestendig kan worden gebruikt voor het verpakken van alle soorten producten die meer of minder vet bevatten.

Geparaffineerd voedingspapier

Dit waterafstotende en vetvrije papier is ideaal voor uw kazen, fijne vleeswaren, vlees en koekjes omdat het niet aan voedingsmiddelen kleeft.

Bakpapier

Dit papier heeft aan beide zijden een siliconenlaag en is bestand tegen zeer hoge temperaturen. Onmisbaar in bakkerijen en keukens.

Kristalpapier

Kristalpapier is bestand tegen lucht, vocht en vet.Het is de beste optie voor het verpakken van chocolaatjes of pralines.

Gealuminiseerd papier

Dit technisch papier heeft een laagje goud- of zilverkleurig aluminium bovenop zijn vetvrije barrière.

Neem contact met ons op voor meer informatie

Hebt u een specifiek gramgewicht of een exclusieve versnijding nodig ? Neem contact met ons op, wij stellen alles in het werk om aan uw wensen te voldoen. U kunt ons ook al uw vragen stellen over onze producten. We zijn bereikbaar per telefoon, e-mail of via ons contactformulier als u een offerte wilt aanvragen.

2024 © Aubry Papier – Ontworpen door Bluetime – Bluebook